© Haber Hanesi 2014 - 2025

SESLİ MASALLAR-4 YAYINLANDI

SESLİ MASALLAR-4 YAYINLANDI

  Sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında daha önce Eflatun Cem Güney anısına ‘Sesli Masallar 1-2-3’ CD'sini çıkaran Büyükşehir Belediyesi şimdi de "Malatya'dan Masallar" alt başlığıyla “Sesli Masallar 4” eserini çıkardı. Youtube’de 52 bin tık aldı Konu ile ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre; ilki 2013 yılında çıkarılan "Sesli Masallar 1-2-3" eserlerinin ardından şimdi de "Malatya'dan Masallar" alt başlığıyla “Sesli Masallar 4” eserinin çıkarıldığı belirtildi. Şimdiye kadar çıkarılan "Sesli Masallar 1-2-3" eserlerinin www.youtube.com'da da yayınlandığı ve  52 bin kez tıklanarak rekor seviyede  dinleyiciye ulaştığı kaydedildi. Sanat Merkezi stüdyosunda eğitmen ve kursiyerler tarafından seslendirildi Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından çıkarılan "Sesli Masallar" eserinin tamamının,  Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi dublaj stüdyosunda, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro’su (MBŞT) koordinatörlüğünde, Ses Eğitimi kursu eğitmen ve kursiyerleri tarafından seslendirildiği belirtildi. “Sesli Masallar 4” CD'de Zıpır Mustafa, Mutlu Hayvanlar Ülkesi, Turuncu Çanta, Üç sihirli Söz, Pişmaniye'nin Dört Mevsimi, Malatya Güzeli, Mina'nın Püskürüğü, Minik Tavşan Ponçik masalları sesli olarak yer alıyor. Çakır: İlimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor "Malatya'dan Masallar" alt başlığıyla yayınlanan "Sesli Masallar" serisinin yoğun ilgi gördüğünü belirten, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilimizin tanıtımında bu tür eserlerin büyük katkı sağladığını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. “Sesli Masallar 4” CD’sini temin etmek isteyenlerin Sanat Merkezi’nde bulunan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri istendi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER