© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKO OKULLARINDAN RESİM ALANINDA BÜYÜK BAŞARI

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Mizyâl Sanat Müzesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “31’inci Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”nda, iki altın, üç gümüş, dört bronz madalya ve 11 sergilenmeye değer eser ödülünü kazandı.

25 ülkeden, 5 bin 800 resmin katıldığı serbest konulu resim yarışmasında, SANKO Okulları öğrencilerinden Mehmet Can Özyaşar 3-12 yaş kategorisinde, Ayşe Karaca ise 3-19 yaş kategorisinde altın madalya kazandı.

 

Derin Aykan ve Elif Öztürk 3-12 yaş kategorisinde, Zehra Yelda Öztürk 3-19 yaş kategorisinde gümüş madalya, Nazerin İpek Söylemez ve Ecrin Yılmazlar 3-12 yaş kategorisinde, Dilara Sağır ve Elif Uzun ise 3-19 Yaş Kategorisinde bronz madalya ile ödüllendirildi.

 

3-12 yaş kategorisinde İrem Aydın, Erdem Özuslu, Lara Çehreli, Ela Nur Özkeleş, Elif Ozansoy, Şahin Şakı, Elif Zeynep Tural ve Boğaçan Gürer, 3-19 yaş kategorisinde Setenay Sarsu, Lara Sakı ve Elif Neva Güner’in eserleri sergilenmeye değer eser ödülüne değer görüldü.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, öğrencilerini kutladı. 

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER