© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ HEM ÇİZDİ HEM DE ANLATTI

İzmir Özel Bilset Okullarının düzenlediği “Geleceğini Çiz ve Onu Bize Anlat” konulu resim yarışmasında SANKO Okulları öğrencisi Nazenin Söylemez ikinci, Havin Melis Sönmez üçüncü oldu.

İki aşamada gerçekleşen yarışmanın ilk aşamasında öğrenciler geleceği resmetti. İlk aşamayı geçen SANKO Okulları öğrencileri ikinci aşamada kendi yaş kategorisindeki 13 öğrenci içinde yer alarak online bağlantı ile resimlerinde, nasıl bir gelecek ifade ettiklerini büyük bir başarı ile anlattı.

 

İkinci aşamanın sonunda SANKO Okulları öğrencilerinden Nazenin Söylemez ikincilik, Havin Melis Sönmez ise üçüncülük derecesi elde etti.


SANKO İlkokulu Müdürü Hülya Bingül, iki aşamada gerçekleşen yarışmada öğrencilerinin hem geleceği resmettiklerini hem de güçlü bir şekilde resimleri anlatarak güzel bir başarı sağladıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER