© Haber Hanesi 2014 - 2025

Reyhanlı’da Suriyeliler sağlık taramasından geçirildi

HATAY (AA) Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi ile Reyhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Suriyelilere yönelik sağlık taraması yapıldı.

Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi Yöneticisi Onur Karataş, AA muhabirine, Terzihöyük Mahallesi'nde Türk Kızılay Hizmet Aracı'nda gerçekleştirdikleri faaliyette Suriyelilerin sağlık kontrolünden geçirildiği ve Kovid19'la mücadele için yürütülen aşılama kampanyası hakkında bilgiler verildiğini söyledi.

Kadın ve çocuk sağlığı kapsamında da Suriyelilerle görüşmeler yapıldığını ifade eden Karataş, "Suriyelilere yönelik sağlık problemlerinin ön muayenesini gerçekleştirmek, kadın ve çocuk sağlığı konuları ile sosyal uyum kapsamında doğru bilinen yanlışlar üzerine bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yaparak saha çalışması gerçekleştirdik." dedi.

Karataş, ayrıca Türk Kızılay Hatay Toplum Merkezi bünyesinde açılan çeşitli kurslar hakkında da bilgiler verildiğini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER