© Haber Hanesi 2014 - 2025

Rektör Can, Öğrencilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, öğrencilerle bir araya gelerek talep ve memnuniyetlerini dinledi.

KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeteryada öğrencilerle birlikte yemek yiyen Rektör Can’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. Kadir Saltalı eşlik etti.

Öğrencilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Rektör Can, “KSÜ yönetimi olarak sorunları öğrenci odaklı bir bakış açısıyla ele alıyoruz. Öğrencilerimizin problemlerini tespit edip tek tek çözmek için çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilerimizin sorunlarını birimlerden gelen talepler, öğrenci temsilcileri vasıtasıyla ve bire bir yaptığımız görüşmelerle belirleyerek çözüm noktasında ilgili birimlerimizi harekete geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Öğrenci etkinliklerini tüm yıla yayarak öğrencilerin ders dışında da kaliteli zaman geçirmesini ve 24 saat yaşayan bir üniversite ortamı tesis etmeyi hedeflediklerini belirten Rektör Can, “Üniversite içerisindeki sosyal alan eksikliğini kısa sürede çözecek, öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir ortam sağlayacağız. Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarını üniversitemizin imkânları ölçüsünde destekleyerek daha çok çalışan, üreten ve yeniliklere açık bir üniversite öğrencisi profili inşa edeceğiz.” dedi.

KSÜ’nün bütün bu çalışmaların yanı sıra imkanlar ölçüsünde öğrencilerine maddi destek sağladığını ifade eden Rektör Can, ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek bursu ve yarı zamanlı çalışma olanağı sağladıklarını söyledi. Rektör Can ayrıca Kızılay’ın katkılarıyla oluşturulan Giysi Bankasıyla çok sayıda öğrenciye giyim konusunda da destek verdiklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER