© Haber Hanesi 2014 - 2025

REGAİP KANDİLİNDE DULKADİROĞLU’NUN CAMİLERİ GÜL AÇTI

REGAİP KANDİLİNDE DULKADİROĞLU’NUN CAMİLERİ GÜL AÇTI

Dulkadiroğlu Belediyesi Regaip Kandili nedeniyle ilçe genelinde 26 camide gül suyu uygulaması yaparak camileri gül kokusuyla buluşturdu. Mübarek gün ve gecelerde çeşitli uygulamalar yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, camileri gül kokularıyla buluşturarak bu uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Regaip Kandili nedeniyle ilçede bulunan 26 camide gül suyu uygulaması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, camileri gül kokularıyla buluşturdu. Vatandaşlara kandil çöreği ve şekeri de ikram eden Dulkadiroğlu Belediyesi, özel gün ve gecelerde bu uygulamaları sürdüreceklerini bildirdi. Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, özel gün ve geceleri atmosferine uygun bir şekilde idrak ettiklerini söyledi. Vatandaşların en güzel ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına böyle bir uygulama yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle Regaip Kandilinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Mübarek üç aylarının müjdecisi bu güzel geceyi en güzel şekilde idrak etme amacıyla birkaç çalışma yaptık. Bu önemli gün ve gecelerde farklı uygulamalarımız mevcut. Bu uygulamalara camilerin gül suyuyla yıkanması ve dezenfekte edilmesini de ekledik. İlçe genelinde 26 camimizde bu uygulamayı Regaip kandili öncesinde yaptık. Kandil gecesinde de vatandaşlarımıza çörek ve şeker ikramında da bulunduk. Yıl boyunca bu uygulamalarımızı önemli gün ve gecelerde de sürdüreceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER