© Haber Hanesi 2014 - 2025

Osmaniye’de silahlı yaralama şüphelisi gasbettiği kamyonetle 1 polis otosu ve 3 araca çarptı : 2’si polis 5 yaralı

OSMANİYE (AA) Osmaniye'de bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra bir kamyoneti gasbeden şüpheli, polisten kaçarken bir polis otosuyla 3 araca çarptı, kazada 2'si polis 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi 7039 sokakta çıkan silahlı kavgada E.K'yi tabancayla vurarak yaralayan şüpheli M.S.T, yaya olarak kaçarken Sami K. idaresindeki 31 ABG 602 plakalı kamyoneti silah zoruyla gasbetti.

Polisin durumu öğrenmesi üzerine şüpheli M.S.T. ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında M.S.T nin kullandığı kamyonet Kurtuluş Mahallesi 7001 sokakta önce yolu kapatmak isteyen 80 A 4830 plakalı resmi polis aracına, ardından 2 otomobille bir özel halk otobüsüne çarptı.

Kazada polis otosunda bulunan bir komiser yardımcısı ve bir polis memuru ile şüpheli M.S.T. ve diğer araçlarda bulunan iki kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan bacağından silahla vurularak yaralanan E.K. de hastanede tedavi altına alındı.




İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER