Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz sürücülere yer fıstığı dağıttı
GÜNDEM
OSMANİYE (AA) Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği üyeleriyle otobanda sürücülere yer fıstığı hediye etti.
Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında MersinAdanaTarsus Otobanındaki polis uygulama noktasında sürücülerle sohbet eden Vali Yılmaz, onlara paketlenmiş yer fıstığı ile Osmaniye'yi tanıtan broşürler verdi.
Dernek başkanı Bahri Çolpan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri yer fıstığı dağıtımına geçen yıl Kovid19 nedeniyle ara vermek zorunda kaldıkları belirterek, bu yıl etkinliğe tekrar başladıklarını kaydetti.
Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çolpan, "Osmaniye'miz maalesef Türkiye'de yeterince tanınmıyor. Dernek olarak güzel kentimizi insanlara tanıtmak ve bu kentten kendilerine güzel bir anı bırakmak için sürücülere Osmaniye fıstığımızı ve kentimizi tanıtan broşürler hediye ediyoruz. Böylece kentin tanıtımına katkı sağlamış oluyoruz. Bugün 20 bin paket yer fıstığı dağıttık." dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.