Onikişubat’ın Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Tam Not Aldı
GÜNDEMOnikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ücretsiz olarak hizmet verdikleri kurban kesim yerlerini ziyaret etti.
Bayramın ilk günü kurban kesim yerlerinde hizmet alan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mahçiçek, vatandaşlara hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Yaptığı konuşmada bütün Kahramanmaraşlıların Kurban Bayramı’nı tebrik eden Mahçiçek, “ sosyal belediyecilik anlamında önemli işlere imza atıyoruz. Geçen sene başlattığımız ücretsiz kurban kesim hizmetimizin bu yıl sistemini daha da geliştirerek, biraz daha iyi hale getirdik. 1 saatten bu yana bütün ücretsiz hizmet verdiğimiz kesim yerlerimizi dolaşarak, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Randevu sistemiyle vatandaşlarımız işlerini kolayca halledebiliyorlar.
Türkiye’de ilk kez uygulanan bu uygulama daha temiz bir çevre ve güvenilir kurban kesimi açısından tercih ediliyor. Vatandaşımızdan çok da olumlu geri dönüşler aldık. Ve bu kabil sosyal hizmetlerimize yenilenerek devam etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.
Mahçiçek “Onikişubat’ta Oturmak Ayrıcalıktır”
Daha sonra Onikişubat ilçesinde verilen hizmetlerden bahseden Başkan Mahçiçek “Onikişubat’ta oturmak ayrıcalıktır. Burada kaliteli hizmetin her türlüsü mevcuttur. Bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk sağlıklı, huzurlu, aileleriyle birlikte nice bayramlara ulaşmamızı nasip etsin inşallah.” İfadelerine yer verdi.
Daha sonra Başkan Mahçiçek bayramda mesai yapan basın mensuplarına kamuoyuna bilgi aktardıkları ve hizmet ettikleri için teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.