Onikişubat Belediyesi Kızılay’a Kurban Bağışı Yaptı
GÜNDEMTürk Kızılay Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mahçiçek Türk Kızılay Vakfına kurban bağışında bulundu
Türk Kızılay’ının Kurban Bayramı için projelendirdiği ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere hayata geçirdiği kurban bağışı kampanyasına destek vermek istediğini belirten Başkan Mahçiçek “ Öncelikle Türk Kızılay’ına böyle bir kampanya başlattıkları ve özverili çalışmalar gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Krban bağışı, yakınımızdakilere yardım etmede ve toplumsal refah seviyesinin artmasında önemli rol oynamaktadır. Kurban Bayramı’nda imkânları el vermediği için kurban kesemeyen ve et tüketemeyen vatandaşlarımız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin kurban vekâletini Türk Kızılay Vakfına vermesiyle birlikte rol model olmak için ve Onikişubat Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için kurban bağışımızı gerçekleştirdik. Bayramlar paylaşmaya, birlik ve beraberliğe işarettir. Değerlerimiz, birbirimize sahip çıkma bilinci ile hareket ederek, sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirmeliyiz. Maddi ve manevi açıdan vatandaşlarımıza can-ı gönülden hizmet eden Türk Kızılay Vakfına herkesi destek vermeye davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.