© Haber Hanesi 2014 - 2025

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK: “HAYAT KURTARAN FEDAKAR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK: “HAYAT KURTARAN FEDAKAR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Hayat kurtaran fedakar sağlık çalışanlarımıza minnettarız” ifadelerini kullandı. Özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarının dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ettiğini belirten Başkan Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi: “Ülkemizde sağlık hizmetlerinin son yıllarda çok daha başarılı şekilde uygulanıyor olması hepimiz için oldukça sevindirici. Bu tablonun oluşmasındaki başarıyı başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza borçluyuz. Bir ülkenin gelişmiş olduğunu gösteren etkenlerden birinin de sağlık olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, sabır ve özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımıza ne kadar minnet duysak azdır. Gece, gündüz demeden çalışan, eşlerinden, ailelerinden ve hayatlarından fedakarlık yapan hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, tüm sağlıkçılarımıza, onlar kadar fedakar olan ailelerine, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER