© Haber Hanesi 2014 - 2025

OKAY Küçük Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında Küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Necati Okay, esnafın gönül belediyeciliğinin yanında olduğunu söyledi.

Dulkadiroğlu'nun sosyal ve kültürel yapısının Türkiye'nin adeta bir özeti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Necati Okay, seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti.

Bölgesinde bulunan esnaflarla sık sık bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Okay, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi vatandaşların Ak Parti'ye büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydetti. Bu dönem gönül belediyeciliği ile yola çıktıklarını kaydeden Başkan Okay, geçtiğimiz dönem ortaya koydukları hizmetle gönüllere girdiklerini aktardı.

"Seçim, seçim zamanları kazanılmaz" sözünü hatırlatan Başkan Okay, bu nedenle daha önceden yapılmış olan hizmetlerin ve ziyaretlerin kıymetini dile getirdi.

Sanayi esnafıyla sık sık bir araya geldiğini anlatan Başkan Okay, ziyaretleri sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü : "Sanayi esnafımız şehrimizin en önemli dinamiklerinden bir tanesidir. Bu sebeple buraya ayrı bir önem gösteriyoruz ve sık sık ziyaret ediyoruz. Bu defa seçim çalışmaları kapsamında esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretme adına ne yapabiliriz ortaya koyuyoruz. Daha önce dile getirilen sorunları çözdük. Bu kapsamda sanayi kooperatifimizin yeni sanayi alanı olarak satın aldığı alanda bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Ekiplerimiz bu alanın yol ve alt yapı hizmetleriyle alakalı çalışmaları yürütmektedir. Esnafımızın da dile getirdiği gibi bu iş yerlerinin tamamlanmasıyla burada bulunan sıkışıklık ortadan kalkacak ve daha kaliteli bir hizmet ortaya çıkacaktır."

Sanayinin Tüm İhtiyaçlarını Karşılıyoruz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Küçük Sanayi Sitesi'nde yaptıkları hizmetlerle ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü : "Göreve geldiğimizde sanayimizin özellikle asfalt ve alt yapı sorunu mevcuttu. Bu sorunu ortadan kaldırma adına hemen bir çalışma başlatarak sanayi sitesini karış karış asfalt çalışmalarıyla döşedik. Ayrıca yeni oluşan sanayi alanlarında da gerekli yol ve bakım çalışmalarını yaptık. Asfalt konusunda mevsimsel olarak bakım çalışmalarımız devam etmektedir. Temizlik ekiplerimiz sanayi atıklarını özenle toplamaktadırlar. Yine görevli arkadaşlarımız çevre temizliği ile ilgili gerekli çalışmaları titizlikle yapmaktadır. Sanayi içerisinde yeşil alan olarak ayrılan bölgelerin de bakım ve tadilatları peyderpey yapılmaktadır.

Sanayi esnafının Cumhur İttifakına destek olduğunu belirten Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Esnafımız her seçimde olduğu gibi bu seçimde de istikrardan ve gönül birliğinden yanadır. Bu düşünceyle oluşan Cumhur İttifakına büyük bir teveccühün olduğunu belirtmek istiyorum. Esnaf arkadaşlarımız Türkiye'nin istikrarından yana bir tutum içerisindedir. Oluşabilecek istikrarsızlık neticesinde en çok zarar görecek unsurlardan bir tanesi de kesinlikle esnafımızdır. Bu sebeple bu seçimde biraz daha duyarlı ve dik durmamız gerekiyor. Bugün baktığımızda ülkeyi bölmek isteyen unsurlarla, muhalefet kesimlerinin ortak hareket ettiğini görmekteyiz. Bu durum vatandaş nezdinde de tepki toplamaktadır. Bu durum neticesinde vatandaşımız da en doğru olanı yapacaktır."

Değişim Tamam Sıra Dönüşümde

Esnaf ziyaretlerinde yeni dönem hizmetlerini de anlatan Başkan Okay, şunları kaydetti: "Geride kalan 5 yılda ilçemizi sosyal ve kültürel anlamda yeniden inşa ettik. Bu dönemde fiziki değişimini hızlandırmak adına önemli çalışmalar yapacağız. En büyük önceliğimiz de kentsel dönüşüm yönünde olacaktır. İlçemizin büyük bir bölümünün buna ihtiyacı olduğu malumdur. Bu kapsamda hali hazırda yapmış olduğumuz çalışmalara ek olarak yeni çalışmalar da yapacağız. İlçemizin bu dönem değişimini ve dönüşümünü sağlayacağız."

Sıkmadık El, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

Seçim çalışmalarının devam edeceğini aktaran Başkan Okay, son olarak şunları kaydetti: "Seçim çalışmaları kapsamında sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu güne kadar vatandaşlarla her zaman içi içe olduk. Bundan sonraki süreçte de aynı tutum ve davranışı sergileyeceğiz. Vatandaşlarımız onları ziyaret etmemiz konusunda her zaman bir beklenti içerisindedirler. Bu durumu iyi bildiğimden seçimden sonra da bu çalışmalarımı sürdüreceğim. Onların dertleriyle dertleneceğiz, çözümü için gereken adımları atacağız."

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER