© Haber Hanesi 2014 - 2025

ÖĞRENCİLERİN SPOR PROGRAMI ''YÜZDE BİR FUTBOL''

ÖĞRENCİLERİN SPOR PROGRAMI ''YÜZDE BİR FUTBOL''

Başarıdan başarıya koşan gençler, önce kendi kanallarını kurdular. Şimdi ise yayınlanacak programlar sırayla geliyor. Yüzde Bir Futbol isimli programın çekimleri tamamlandı. Salı günü Niğde Öğrenci TV YouTube kanalında yayında olacak.   Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan öğrencilerin bu güne kadar Kısa Film çalışmaları vs. yaptığına, kimi zaman ise ödevleri gereği veya ilgi duyanların bireysel olarak haber çekimleri yaptığına şahit olmuştuk. Niğde'de Ömer Halisdemir Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı 1.Sınıf 1.Öğretim okuyan, aynı zamanda bölüm başkanı Ömer Faruk Salman, ekip arkadaşlarından İlker Aydın, Kemal Onur  Atalay ve Tolga Yıldız'ın yaptıkları çalışmalar rakiplerine taş çıkartacak cinsten. Bu güne kadar, en azından okudukları şehirde yapılmayanları yapmaya devam ediyorlar. Şehirde yer alan güncel olayları haber yapıyorlardı. Şimdi ise bölümler arası oynadıkları futbol maçlarını kayıt altına alıp tıpkı bir spor programı şeklinde hem yorumlayacaklar. Hem özet halinde yayın yapacaklar. Maç öncesi ve maç sonu basın toplantıları derken ortaya çok renkli görüntüler çıkıyor.   Kahramanmaraş'lı Ömer Faruk Salman, Sivas'lı İlker Aydın, Kayseri'li Kemal Onur Atalay ve Ankara'lı Tolga Yıldız... Her biri ayrı memleketten buraya sadece başarmak için, okudukları bölümün hakkını vermek için geldiler. Her geçen gün farklı bir yenilik ile karşımıza çıkıyorlar.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER