© Haber Hanesi 2014 - 2025

NURHAK CHP ADAYI BOZAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde Chp Kahramanmaraş Nurhak ilçesinde yapılan temayül yoklamasından zaferle çıkan ve CHP Nurhak Adayı olan İlhami Bozan Haberhanesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla gitgide ısınan siyasi ortamda geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Nurhak ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan ve adaylar arasında oldukça çekişmeli geçen temayül yoklamasını zaferle tamamlayan İlhami Bozan’ın adaylığının belirlenmesinin ardından ilk kez projeleri hakkında bilgiler verdi. Chp Nurhak Belediyesi Adayı olan İlhami Bozan seçilip göreve başlamaları halinde insan odaklı ve çözüm noktasında istişare yolunu izleyerek tamamıyla sadece kendi seçmenlerini değil bütün Nurhak halkının başkanlığına talip olduğunu vurgularken hayata geçirmeyi düşündüğü en önemli üç projesini Haberhanesi’ne özel açıkladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Nurhak Belediye Adayı İlhami Bozan açıklamasında şu sözleri söyledi ;

 

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI SOSYAL HAYATA KAZANDIRACAĞIZ

 

“ Belediyeciliğin getirmiş olduğu zorunlu hizmetlerin yanı sıra Nurhak’ta modern belediyeciliğin getirmiş olduğu sosyal ve yaşanabilir belediyeciliği ön plana almak istiyoruz. Bu projelerin ilki olarak engelli vatandaşlarımız birinci önceliğimiz olacaktır.Engelli vatandaşlarımız artık evinde oturmayacak fiziki ve ruhi imkanları neye elverişli ise eğitimini ve iş hayatını onlara sunacağız.

 

DİL EĞİTİM MERKEZİ AÇACAĞIZ

 

“ Nurhak nufüsunun hatırı sayılır sayıdaki vatandaşlarımızın yurt dışından yaşamasından kaynaklı yurt dışına gittiklerinde dil sorunu yaşamamaları için dil eğitim merkezi kuracağız. Vatandaşlarımız burada dil eğitimi alacak özellikle genç kardeşlerimize ve öğrencilerimize bu eğitimi vereceğiz.

 

HUZUR EVİNİ KURACAĞIZ

 

Özellikle Nurhak’ta yaşayan vatandaşlarımızı talebi olan huzurevi projesini hayata geçireceğiz.Yaşlılarımız için ilk etapta huzurevinin  fizibilite etüdü ve kanuni altyapısını hazırlayana kadar yaşlı takip sağlık merkezini kurmayı düşünüyoruz. Huzurevinin de gerekli çalışmaları yapıldıktan sonra uzun sürebileceğini düşündüğümden dolayı uzun vadede burada bir huzurevi yapmayı planlıyoruz.”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Nurhak Belediyesi Adayı İlhami Bozan Nurhak’ta bulunan seçmenine son olarak şu mesajı gönderdi ;

 

“ Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne güvendiler ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini onayladılar. Bundan sonra da Nurhak’lıların Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini onaylayacağından hiç bir şüphemiz yok.Bizler de onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Bizlere güvenen hiç bir vatandaşımızı mahcup etmeyeceğiz yolumuza sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı devam ettireceğiz.Nurhak Kahramanmaraş’a da örnek olacak Türkiye’ye de örnek olacak bir ilçe olacak.Hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum ” dedi.  

 

Haber : İlhan Gökalp Durmuş 

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER