Muratpaşa’da atık malzemeyle tasarlanan kıyafetler için defile düzenlenecek
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Muratpaşa Belediyesi yaşlı evleri üyeleri, atık malzemelerden tasarladıkları kıyafetleri defileyle sergileyecek.
Belediyenin yaşlı evi üyeleri, iki yıl önce, 1824 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevrenin önemine dikkati çekmek için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.
Yaşları 60 ile 85 arasında değişen yaşlı evi sakinleri, komşularından, mahallesinin bakkalından topladıkları pet şişe ve kapaklarından, gazete kağıtlarından elbise, çatal ve kaşıktan çanta, yumurta ve çikolata kabuklarından takılar, plastik fileden şapka yaptı.
Atıklardan oluşturdukları kreasyonla defileye çıkmaya hazırlanan yaşlılar, yarın Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de 12 kostüm ve 3 çocuk elbisesini sergileyecek.
Defileyi, modacı Tanju Babacan da izleyecek.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.