© Haber Hanesi 2014 - 2025

Muharrem İnce, partisinin Adana İl Başkanlığının açılışına katıldı

ADANA (AA) Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Adana İl Başkanlığının açılış törenine katıldı.

İnce, açılışta yaptığı konuşmada, Adana'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Zabıta ekiplerince kentteki afişlerinin indirtildiğini belirten ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki gösteren İnce, şöyle konuştu:

"Zeydan Karalar, sen Muharrem İnce'nin afişlerinden ne istiyorsun? Burası Adana, İnce Memed'in memleketi, onun gibi davran Abdi Ağa gibi davranma. O afişlerin, bu bayrakların içerisinde belediyenin, müteahhittin, hazinenin rant parası yok, alın teri var. O otobüste avanta yok, 81 yürekli insanın parası var. İllerde de o yürekli insanların parası var. Senden o afişlerin parasını alacağım haberin olsun. Abdi Ağalara yer yok, benim adım İnce Muharrem sen de İnce Memed'in memleketine yakışır gibi davran. Ne diye indiriyorsun benim afişimi. Bak lazım olurum sana bir gün, unutma bunu, yazarım defterin bir kenarına."

"Çatı aday önerenler matematik bilmeyenlerdir"

Cumhurbaşkanı seçimi için çatı aday önerilerine değinen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhalefetten gelen tepkiye bakın Allah aşkına, çatı adayla gidecekmişiz. Çatı aday matematik bilimine aykırı. Çatı aday şu demektir; 'Erdoğan çok güçlü ben onu tek başıma yenemem, mahallenin bütün çocukları toplanıp gelin, hep birlikte Erdoğan'ı yenelim' demektir. Bu doğru değil, hem katılımı düşürürsünüz hem de yenilirsiniz. Çatı aday önerenler matematik bilmeyenlerdir. Çatı aday önerenler isteyerek ya da istemeyerek Erdoğan'a yardımcı olanlardır. Çatı aday falan yok, herkes adayını çıkarsın. İkinci turda bakarız, birinci turda Erdoğan yüzde 50+1 alıyorsa zaten geçmiş olsun, yapılacak bir şey yok. Biz Memleket Partisi olarak üyelerimizin önüne sandığı koyacağız. Bakarsın başka bir vatan evladı ben de adayım der. 'Muharrem İnce sen aday olacak mısın?' diye soruyorsan, vallahi olacağım. Ama başkası da çıkabilir, onun önünü kesemem. Ben şöyle yapmam, 'ben koltuğumu sağlama alayım partide, bulayım bir cumhurbaşkanı adayı, ben zaten cumhurbaşkanı olamam, bu koltuk bana yeter' demem. Bir siyasi partinin amacı iktidar olmaktır. İktidar olmanın yolu da bu sistemde partinin genel başkanını, cumhurbaşkanı seçmektir, başka yolu yok."

Muharrem İnce ve partililer daha sonra kurdele keserek Memleket Partisi Adana İl Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından İnce, Ziyapaşa Bulvarı'ndan partililerle Toros Caddesi'ne kadar yürüyerek vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER