Muğla merkezli dolandırıcılık operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
GÜNDEM
MUĞLA (AA) Muğla ve Mersin'de düzenlenen dolandırıcılık operasyonu kapsamında Azerbaycan uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.
Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Pınar Mahallesi'nde yaşayan Alican Y, alışveriş sitesi üzerinden cep telefonu satın almak isterken dolandırılarak 9 bin lirasının alındığını belirterek, jandarmaya başvurdu.
Bunun üzerine, Alican Y'yi dolandırdığı öne sürülen şüphelinin bankalardaki hesap hareketleri inceleyen ekipler, paranın aynı gün ve saatte dört farklı hesaba EFT yapıldığı belirledi.
Ekipler, Azerbaycan uyruklu G.B. ve J.S. ile H.U. ile A.E'nin birlikte hareket ederek, Türkiye genelinde 44 ayrı olayda yaklaşık 2 milyon lirayı hesaplarına geçirdiklerini tespit etti.
Şüphelilerin Mersin'de bulunduğunu belirleyen ekipler, 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
İkametlerde yapılan aramada 10 banka kartı, 2 laptop, 6 cep telefonu, 9 sim kart, hesap hareketlerinin yazılı olduğu ajanda, mobil bankacılık hesabında 238 bin lira ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.B. ve J.S. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.