© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mersin’de ”Çamlıbel Sokak Festivali” sürüyor

MERSİN (AA) Mersin'de bu yıl ikincisi organize edilen "Çamlıbel Sokak Festivali" etkinlikleri devam ediyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Mersin Deniz Ticaret Odası ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) iş birliğinde düzenlenen festivalin açılışı, dün Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan festivalde, yürüyüş korteji yapıldı.

Kortejde yer alan sokak sanatçıları ve dansçıların sunduğu gösteriler ilgiyle izlendi.

Bando eşliğinde festival alanına yürüyen katılımcılar, buradaki stantları gezdi.

Festivale katılan Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su, stantları inceleyip sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

Organizasyon yarın sona erecek.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER