Manisa’daki trafik kazasında yaşamını yitiren taraftarın cenazesi Hatay’da defnedildi
GÜNDEM
HATAY (AA) Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüsün Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Erman Can Artan'ın cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.
Osmaniye Devlet Hastanesi morgundan alınan Erman Can Artan'ın (35) cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Çamlık Mezarlığı'na getirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Ali Kılıçkeser tarafından kıldırılan namazın ardından evli ve üç çocuk babası Artan'ın cenazesi toprağa verildi.
Cenazeye, Artan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ile Osmaniye Vali Yardımcısı vekili Uğur Muzaffer Çam, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Osmaniyespor FK Başkanı Bülent Çenet, Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdür Yardımcısı Hamit Coşkun ve farklı il ve ilçelerden gelen taraftarlar katıldı.
TFF 3. Lig ekibi Osmaniyespor FK'nın taraftarlarını taşıyan minibüsün, 27 Kasım'da Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.