© Haber Hanesi 2014 - 2025

Manavgat’ta kütüphane seferberliği

ANTALYA (AA) Manavgat ilçesinde "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında yangından zarar gören bölgedeki okullara kütüphane kuruldu.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal öncülüğünde, Manavgat Milli Egemenlik İlkokuluna alınan kitaplar teslim edildi.

Daha sonra Gebece Mahallesi'ndeki İlköğretim Okuluna giderek, alınan kitapları okul kütüphanesine yerleştirilmesine katkı sunan Çokal, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından temin edilen Mobil Göz Tarama aracıyla öğrenci ve ailelerine göz taraması yaptı.

Çokal, yaptığı açıklamada, bölgenin büyük bir felaket geçirdiğini, devletin ve halkın el ele vererek hızlı bir şekilde yaraları sardığını vurguladı.

Bu süreçte hem öğrencilere moral olması hem de Milli Eğitim Bakanlığının "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesine destek olmak için bir araya geldiklerini aktaran Çokal, "Başta Milli Eğitim Bakanlığımızın önerdiği okuma listeleri olmak üzere, öğrencilerimizin faydalanması için aldığımız kitapları okul kütüphanelerimize ulaştırdık. Projesi kapsamında Bakanlığımız kütüphanesiz okul bırakmayacak, biz de geleceğimizin bu kütüphanelerden yükseleceğinin bilinciyle kütüphanelerimizi hep birlikte geliştirmeye, genişletmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER