© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mahçiçek - Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza Başarılar Dilerim

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 17 Eylül 2018 itibatiyle ilköğretim okuluna başlayacak öğrencilerin heyecanına ortak olarak İlköğretim Haftası nedeniyle başarı dileklerinde bulundu

Mesajında eğitim konusunda hassas olduğunu belirten Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“Ülkemizin, milletimizin, vatanımızın geleceği gençlerimizin elinde. Bu ülkeyi, bu vatanı en iyi şekilde yönetmek içinde önce eğitime ihtiyacımız var. Bu topraklarda yaşayan her genç akıl, irade, vicdan, merhamet yönünden donanımlı olmalıdır. Bizim ülkemize ve ecdadımıza yakışan tavır da budur. Türkiye’nin muasır medeniyetlerin en üst seviyesinde olabilmesi için ilk ihtiyacı olan kaliteli bir eğitimdir. Biz de gerek yerel yönetimler olarak gerekse devletimiz olarak geleceğin teminatı olan nesillerimize eğitim konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyor ve gençlerimizi eğitime, okumaya teşvik ediyoruz. İlkokula başlayan öğrencilerimizin heyecanına ortak olmak için “Kitaplar Devletten, Kırtasiye Malzemeleri ve Çantalar Onikişubat Belediyesi’nden” projesiyle Onikişubat’ta bulunan bütün 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve çanta dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Böylelikle ailelerimizin de ev ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz.

İstiyoruz ki, bu ülkenin evlatla geleceğe eksiksiz hazırlansın, ayaklarının üzerinde dursun ve en önemlisi milletimize, vatanımıza ve şanlı Türk Bayrağımızı yakışır bir birey haline gelsin.

Bu noktada ailelerimize de önemli sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımızı eğitim konusunda uyaracak ve doğru yönlendireceğiz.

Çok kıymetli öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor, sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

TÜM HABERLER