© Haber Hanesi 2014 - 2025

MUHTARLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daireis Başkanı Adnan Alagöz, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk ile muhtar dernekleri başkanları ve muhtarlar katıldı.

Muhtarları temsilen Ramazan Gürbak ve Mehmet Yanık Atatürk Anıtı’na çelenk sundular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kanuni Mahallesi Muhtarı Resul Arslanhan günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Atatürk Meydanı’ndaki programın ardından muhtarlar topluca Pınarbaşı Çınarkasrı Tesislerine geçtiler.

Pınarbaşı Çınarkasrı Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda muhtarları temsilen dernek başkanları birer selamlama konuşması yaptılar.

Daha sonra muhtar dernek başkanları mahallelere yapılan hizmetlerden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a bir teşekkür plaketi sundular.

Programda bir konuşma yapan Başkan Erkoç: “ Sözlerimin başında tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Hamdolsun saygıdeğer Cumhurbaşkanımızla beraber Türkiye’de seçilmişlerin önemi arttı. Demokrasi daha da güçlü hale geldi. Her alanda halkımızın seçtiği insanlar daha çok itibar görmeye başladı. Bu kurumların halkımız nazarında değeri arttı. Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum 4 buçuk yıldır bizlere yardımcı oldular sorun ve problemleri bize ilettiler bizde gücümüz oranında imkânları zorlayarak çözmeye çalıştık. Şehrimize son dört buçuk yılda her alanda çok büyük hizmetler yaptık. Kahramanmaraş her alanda çok ilerledi ilerlemeye de devam edecek inşallah. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Biz hiç kimseye ayrımcılık yapmadık. Ayrımcılığın ne kadar kötü olduğunu çok iyi biliyoruz. Ak parti iktidarlarından önceki dönemlerde özellikle özel idarenin olduğu dönemlerde nasıl ayrımcılık yapıldığını gören bir kardeşinizim. Vatandaşımızla milletimizle bir olmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızla hemen her gün istişarelerimiz devam ediyor. Bizim görmediğimiz duymadığımız problemleri öğrenip çözme gayretindeyiz. Biz Kahramanmaraş’ta yaşayan her vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu sorumluluğu vebali taşıyoruz. Seçilmişler olarak hepimiz bu yükü taşıyoruz. Bunun gereğini yerine getirmek zorundayız. Hamdolsun 4 bin 600 km yol yapmışız şehir genelinde. Eksiklerimiz yok mu var onları da tamamlamaya gayret ediyoruz. Yüzde 95 oranında yol ağında işimizi bitirmişiz Allahın izniyle... Alt yapı içme suyu alanında da büyük oranında bitirmişiz eksiklikleri. Parkeyi ilçe belediyelerimiz bitirmiş hamdolsun. Tüm imkânlarımızı vatandaşlarımızın emrine sunmaktayız. Onlar için gecemizi gündüze katıp çalışıyoruz.

Bu vesile ile hepinizin muhtarlar gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER