© Haber Hanesi 2014 - 2025

MÜGE ANLI ZİRVEYE AMBARGO KOYDU

MÜGE ANLI ZİRVEYE AMBARGO KOYDU

Televizyonda yayınlanan kadın aktüel programlarının haber karnesi açıklandı. Çözdüğü polisiye olayların yanı sıra binlerce kayıp insanı bulup sevdiklerine kavuşturan Müge Anlı ve ekibinin hazırladığı ve her zaman en çok izlenen programlar arasında yer alan ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ geçen ay yine yazılı basında en fazla konuşulan kadın aktüel programı oldu. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre, gündüz kuşağında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ hakkında yazılı basına geçen ay 75 haber yansıdığı belirlendi.   Her ay televizyon programlarının basında çıkan haberlerinin incelendiği rapora göre, ikinci sırada Zahide Yetiş tarafından sunulan ve yaşamın içinden bir çok farklı konunun gündeme geldiği ‘Zahide Yetiş’le’ yer alırken, program hakkında yazılı basında 27 haber çıktığı saptandı. Sunuculuğunu Derya Baykal'ın yaptığı ve hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen program "Derya Baykal'la Gülümse" hakkında ise geçen ay yazılı basında 13 haber çıktığı tespit edildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER