MİLLİ YÜZÜCÜ EROĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Bedensel Engelli Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu’nu düzenlediği söyleşi programları ile öğrencilerle buluşturdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen söyleşilerde Milli Yüzücü Eroğlu, öğrencilere hayat hikayesini anlatarak nasıl başarılı olduğunu dile getirdi.
Bedensel Engelli Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu ilk söyleşisini mezun olduğu okullar olan Yunus Emre Ortaokulu’nda sonra da Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi.
Daha sonra sırasıyla Kadriye Kambur İlkokulu, Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu, Kahramanmaraş Spor Lisesi, Kadriye Çalık Anadolu Lisesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Lisesi, Sütçü İmam İmam Hatip Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Bendesel Engelli Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu söyleşilerde yaptığı konuşmalarda hayat hikayesini anlatarak başarılarını sıralarken, başarının engel tanımadığını söyledi.
Söyleşi yaptığı okullarda öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplandıran Milli Yüzücü Eroğlu, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek kendisine sunulan bu söyleşi imkanlardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.