© Haber Hanesi 2014 - 2025

MİLLİ YÜZÜCÜ EROĞLU İLE SÖYLEŞİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Bedensel Engelli Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu’nu öğrencilerle buluşturuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen söyleşi programı ilk önce Yunus Emre Ortaokulu’nda sonra da Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi ve 3 Ekim 2018 Çarşamba günü kadar da 9 okulda daha gerçekleştirilecek.

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programında Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu çiçekle karşılandı.

Programın açılış konuşmasında kürsüye gelen Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı, Beytullah Eroğlu’nun kendilerinin okulundan mezun olduğunu hatırlatarak: “Milli Yüzücümüz Beytullah Eroğlu bizlere çok büyük bir örnek teşkil etmektedir. Bir insanın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Çalışma ve azmin zaferidir bu. Sizlere güzel bir örnek teşkil etmesi adına olumlu bir söyleşi olacağını ümit ediyor, bu vesile ile bu söyleşini gerçekleşmesinden dolayı başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyorum. Beytullah kardeşimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Beytullah’ın tanıtım videosu izlendi ve aynı zamanda bir günlük yaşantısından kesitler sunuldu.

Daha sonra kürsüye gelen Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu, kendi yaşantısını ve başarılarını anlattı. İlk antrenörünün Osman Çullu olduğunu ve daha sonra birçok antrenörle çalıştığını ifade eden Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu, sporculuk serüvenini anlattı.

Öğrencilerin kendilerine yönelttiği soruları da cevaplandıran Eroğlu, söyleşi programlarının düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

Programın sonunda kürsüye gelen Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, öğrencilerin adına çok verimli bir söyleşi olduğunu ifade ederek: “Eğitim alanında her zaman desteklerini gördüğümüz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu söyleşi programları ile de çok anlamlı bir hizmet sunmaktadır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beyefendi olmak üzere Engelliler Şube Müdürlüğüne ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda hep birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER