© Haber Hanesi 2014 - 2025

MHP, Manavgat’ta yangından zarar gören vatandaşlara 500 küçükbaş ve büyükbaş hayvan dağıttı

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan: ”Devletimizin bu konuya gösterdiği hassasiyet, teşkilatlarımızın bu sahada yaptığı çalışmalarla yüreklerindeki acı bir nebze hafifledi”

ANTALYA (AA) MHP'nin başlattığı yardım kampanyası kapsamında Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara 465 küçükbaş, 35 büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Hayvanları orman yangınlarında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il, ilçe teşkilatları ve belediyelerinden ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı kampanyası"nın ikinci yardımı gerçekleştirildi.

Manavgat ilçesindeki Çeltikçi İlköğretim Okulu bahçesinde, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un katılımıyla program düzenlendi.

Yangından zarar gören ve hayvanları telef olan vatandaşlara ikinci etapta 465 küçükbaş ve 35 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Başkan, programda yaptığı konuşmada, Rize'de sel, ardından Antalya ve Marmaris'te orman yangınları son olarak da Sinop ve Kastamonu'daki sel felaketlerinin herkesin yüreğini sarstığını söyledi.

Yangınlarda, Antalya ve Türkiye'nin her yerindeki vatandaşların son derece duyarlı davrandığına işaret eden Başkan, "Sel felaketlerinde de Türk milletinin büyüklüğünü, yüreğinin ne kadar kocaman olduğunu bir kez daha gördük. Türkiye kenetlenmiş ve tek yürek haline gelmiştir." dedi.

Başkan, Manavgat yangınında çok fazla gözyaşı döküldüğünü gördüklerini belirterek, "Devletimizin bu konuya gösterdiği hassasiyet, teşkilatlarımızın bu sahada yaptığı çalışmalarla yüreklerindeki acı bir nebze hafifledi. Bugün de inşallah o acıları unutturacak ne varsa yapmaya teşkilatlarımız olarak hazırız." ifadesini kullandı.

Büyükbaş hayvan yardımı yapılan Ulukapı Mahallesi'nden Fatma Şenol da yanan ahırında 3 büyükbaş hayvanının telef olduğunu anlattı.

Yapılan yardımlara teşekkür eden Şenol, "Yanmayan bir evim kaldı. Başka da bir şeyim kalmadı. Yanan hayvanlarımdan birini satıp, kızımı evlendirecektim. Şimdi böyle kaldık." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER