MAHÇİÇEK GİRİŞİMCİ NESİLLER İSTİYOR
GÜNDEMKahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Girişimcilik Haftası nedeniyle açıklamalar yaparak, gelecek nesillere tavsiyelerde bulundu.
Eğitimde yaptığı hizmetlerle öne çıkan Mahçiçek, başarılı olmanın sırrının adım atmak olduğunu belirterek, girişimci olmanın önemine değindi. Girişimciliği yeni bir bakış olarak değerlendiren Mahçiçek, şöyle konuştu;
‘’ Girişimci özelliği hayatın her anında başarıya ulaşmamızda bir etkendir. Girişimci ruhlu bir insan yenilikçi bir bakış açısıyla bulunduğu ortama her zaman katkı sağlayacaktır. Her konuşmamda ifade ettiğim gibi gelecek nesillerimizi bu bilinçle eğitmek ve geliştirmek istiyoruz. Bu hususta sadece gençlerimize değil, kadınlarımıza da hayatın her alanında katkı sağlıyoruz. Bilgi ve Kültür Evlerimizde kişisel gelişim üzerine eğitimler veriyor, onlara özgüven kazandırma alanında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ayrıca el becerilerini geliştirmek ve ekonomi bağlamında onları güçlendirmek için de çeşitli meslek gruplarında eğitimler veriyoruz.
Gelişen teknoloji ile birlikte sadece başarılı olmanın yanı sıra fark yaratmanın mecburi olduğu bir süreçteyiz. Bu döneme uyum sağlamak içinde bireyler olarak çok okumak, çok eğitim almak ve bunu mutlaka uygulamak gerekiyor. Biz de bu hususta vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaya çalışıyor, onları cesaretlendiriyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için, nesillerimizin girişimci ruhu ile hareket ederek, fark yaratan başarılara imza atmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.