© Haber Hanesi 2014 - 2025

M. HANİFİ ÖKSÜZ, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

M. HANİFİ ÖKSÜZ, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

2017 yılı sona ererken yeni yıla, yeni umutlarla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimle paylaşıyor, 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. 2017 yılı, bölgemizde yaşanan hadiseler nedeniyle buruk geçse de, geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran bir yıl olmuştur. Çok şükür ki, yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. 2017 yılı, her şeye rağmen ekonomide büyüme yılı oldu. Küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara, siyasi çekişmelere karşın ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürdü. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışardan yapılan tüm algı operasyonları sonuçsuz kalarak pozitif yöndeki büyümemiz muhafaza edildi. Ümit ediyorum ki, 2018 yılında daha güçlü demokrasi ve daha güçlü bir milli iradeyle, ekonomide, siyasette dünyada daha fazla sözü geçen bir ülke olacağız. BM Genel Kurulu’ndaki ‘Kudüs’ kararı, buna dair en büyük işaret olmuştur. 2017, yakın coğrafyamızda, acıların zirveye çıktığı bir yıl oldu. Dünyanın bütün umursamazlığına, ilgisizliğine rağmen, bu coğrafyada barışın egemen olması için ülkemiz elinden geleni yapmıştır. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Bu duygularla, yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu olması, sağlık içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması, mazlumlara esenlik getirmesi gönülden temennimizdir.  

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER