Lexus Sailing Team, ilk yarışıyla İstanbul’da ”yelken açtı”
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) Premium otomobil üreticisi Lexus, yeni kurulan yelken takımı ile prestijli Bosphorus Cup'a yeni bir soluk getirdi.
Lexus açıklamasına göre, birçok önde gelen yelkencinin mücadele ettiği ve Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olarak gösterilen Bosphorus Cup'ta Lexus Sailing Team de ilk kez yer aldı. 21'inci kez düzenlenen organizasyonda yerli ve yabancı toplam 900 yelkenci mücadele etti. Lexus, üzerinde markanın logosunu ve sloganı "Experience Amazing" yazısını taşıyan tekneyle otomobilleri gibi farklı deneyimleri su üstünde de yaşattı.
30 kişilik bir ekipten oluşan Lexus Sailing Team, Lexus çalışanları tarafından kuruldu. Sezon içerisinde Lexus müşterilerinin de yarışacağı Lexus Sailing Team, 2022 sonuna kadar eğitim ve antrenman programıyla birlikte toplam 10 yarışa katılmayı hedefliyor.
Bosphorus Cup'ın ilk yarışını sorunsuz bir şekilde tamamlayan Lexus Sailing Team’in yer aldığı klasmanda 50’ye yakın tekne bulunuyor.
Lexus, farklı etkinliklerde kendisini göstermeye devam ediyor. Lexus Sailing Team'in gelecek yarışlarına Lexus markasının müşterileri de katılarak eşsiz bir deneyim yaşayacak.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.