© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kozan’da heyelan nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı

ADANA (AA) Adana'nın Kozan ilçesinde heyelan nedeniyle kapanan KozanMansurluYahyalı yolu ulaşıma açıldı.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, bölgede yapılan yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Bilgili, gazetecilere yaptığı açıklamada, KozanMansurluYahyalı yolu İndirme mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirtti.

Bölgede devam eden tünel çalışmalarının ise en kısa sürede bitirileceğini aktaran Bilgili, Sanayi Çarşısı kavşak düzenlemesiyle Sırelif Tepesi'ne kadar altyapı ve duble yol yapım projesinin de hazırlandığını kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER