© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kemik ve akciğer kanseri genç kıza ”motosiklet konvoyu” sürprizi

2 yıl önce yendiği hastalığı yeniden nükseden Havva Nur Aydın: ”Çok sevdiğim motosiklet ile konvoy yapıp şehir turu atmak bana çok iyi geldi”

ANTALYA (AA) Antalya'da kemik ve akciğer kanseri 19 yaşındaki Havva Nur Aydın, hastalıkla mücadelede kendisine destek olmak amacıyla evinin önüne gelen çok sayıda motosikletinin oluşturduğu konvoy ile şehir turu attı.

Yaklaşık 7 yıl önce kemik ve akciğer kanseri olduğu belirlenen Aydın, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi görmeye başladı. Hastalığından 2 yıl sonra kanseri yenen ve ara verdiği eğitimine devam eden Aydın'ın hastalığı bir süre sonra yeniden nüksetti.

Aynı zamanda motor tutkunu olan Aydın'ın kanserle verdiği mücadeleye destek olmak isteyen Antalya'daki motosiklet kulüpleri bir araya geldi.

Havva Nur Aydın'ın evine ellerinde çiçeklerle gelen çok sayıda motosikletli, genç kız ve annesi Hatice Yılmaz'ı alarak konvoy oluşturup kentte tur attı.

Aydın, hayatının büyük bir bölümünün hastane ve evde tedavi ile geçtiğini söyledi.

Antalyalı motosiklet tutkunlarının kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Aydın, "Çok sevdiğim motosiklet ile konvoy yapıp şehir turu atmak bana çok iyi geldi. Hastalığımla mücadelede moral çok önemli. Tedavi sürecinde saç, kirpik ve kaşlarım döküldüğü için makyaj sanatına da ilgi duymaya başladım." diye konuştu.

Kendisini mutlu etmek için başladığı makyajın hayatının bir parçası olmaya başladığını aktaran Aydın, bu tarz aktivitelerin de hastalıkla mücadele etmeye yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.




İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER