© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Adana’da nikah şahitliği yaptı

ADANA (AA) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlu Mert Karalar ile Betül Özen çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki nikah törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar'ın kıydığı nikahın şahidi olan Kılıçdaroğlu ve Akşener, çifte mutluluklar diledi.

Karalar, nikahı kıydıktan sonra cüzdanı önce Akşener'e verdi. Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'na uzattığı cüzdanı CHP Genel Başkanı da Betül Özen'e verdi.

Kılıçdaroğlu, törende, güzel bir nikaha tanıklık yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Genç çifte tavsiyelerde bulunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Güzel çocuklarınız olsun. O güzel çocuklarınız çağdaş uygarlığı yakalamak için mücadele etsin ama arada bir kavga edecekseniz sakın unutmayın, barışmayı asla ihmal etmeyin. Birbirinize karşı sorumluluklarınız artacak. Dolayısıyla sorumluluğunuzu bilin. Annelerinize, babalarınıza, evlatlarınıza her zaman sevgiyle, saygıyla yaklaşın. Doğal olarak, 'Aile cüzdanını kime vereceksiniz?' derseniz tabii izin verirseniz evin gerçek patronuna yani hanıma takdim edeceğiz."

Akşener de çifte mutluluk dileğinde bulunarak, "İki anneniz, iki babanız oldu. İnşallah ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz ama ben tabii sayısına karışmıyorum, siz kendiniz karar verin. Dolayısıyla bir yastıkta kocayın, birbirinizi sevin, sayın. Üç 'S'de bir de sabır var. Şimdi erkekler duymasın, kadınlar için söylüyorum ama kızım sen sabretmeyeceksin, Mert sabredecek. Annesi duymasın. Nuray Hanım duymasın. Gitti oğlan gitti. Çok mutlu olun inşallah." diye konuştu.

Zeydan Karalar da Türkiye'yi yeniden inşa edecek, toplumun her ferdinin rahat ve barış içinde yaşamasını sağlayacak çok değerli iki genel başkanı ağırladıklarını belirterek, "Evet, onun için Adana'nın onur günü. Mert ve Betül çok şanslı, Türkiye'nin ileriki yıllarında çok etkili olacak iki isim burada. Herkese nasip olmaz." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi'nde Rektörlük Görevine Prof. Dr. Güner Dağlı Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar kapsamında sekiz üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

TÜM HABERLER