© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta yolu kardan kapanan mahallelerde mahsur kalanlar kurtarıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ta, kar yağışı sonucu yolu kapanan mahallelerde mahsur kalan vatandaşlar, AFAD ve belediye ekiplerince kurtarıldı.

Afşin ilçesi kırsal Büyüktatlı Mahallesi'nde ikamet eden 63 yaşındaki Hatice Arı'nın rahatsızlanması üzerine yakınları, yardım istedi.

İş makineleri ile bölgeye ulaşan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hastayı bulunduğu yerden alıp mahalle merkezinde bekletilen ambulansa teslim etti.

Hayvanlarını otlatmak için Maksutlu Mahallesi kırsalı Küçük Göl mevkiine giden 3 kişi dönemeyince AFAD'dan yardım istendi.

OffRoad gönüllülerinin de desteğiyle bölgeye hareket eden AFAD ekipleri, yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından 3 kişiyi kurtararak kent merkezine getirdi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi'nde Rektörlük Görevine Prof. Dr. Güner Dağlı Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar kapsamında sekiz üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

TÜM HABERLER