© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta şehit oğluna doğum günü sürprizi yapıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam'ın 5 yaşına giren oğlunun doğum günü sürpriz etkinlikle kutlandı.

Dulkadiroğlu Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 25 Aralık 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Hüseyin Çam'ın oğlu Mustafa için sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Mustafa Çam, Abdülhamithan Mahallesi'ndeki evlerinde kendisi için hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyerek söndürdü.

Kutlamaya katılan Belediye Başkanı Necati Okay, şehitlerin emanetlerinin her zaman yanlarında olduklarını, Mustafa'yı mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Okay, "Bu memleket, bu ülke boşuna bedelsiz vatan olmadı. Anadolu'da barınmanın bir bedeli var, biz bunun bedelini yıllardan beri ödüyoruz, bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Hüseyin Çam ve diğer tüm şehitlerimiz, Anadolu'yu vatan olarak elimizde tutmamız için bedel ödediler. Biz vatanımızı ilelebet muhafaza edeceğiz. Şehitlerimizin geride kalanlarına da millet olarak, tüm kamu görevlileri ve siyasiler olarak sahip çıkacağız. Mustafa'mıza da inşallah sahip çıkıyoruz. Bugün birkaç dakika da olsa Mustafa'yı memnun ettiysek ne mutlu bize." diye konuştu.

Şehidin eşi Fulya Çam da mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Yunus Kahraman da katıldı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER