Kahramanmaraş’ta kar altında dondurma dağıtıldı
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (A.A) Kahramanmaraş'ta bir firma, vatandaşlara kar yağışı altında dondurma ikramında bulundu.
Kentte bir firma tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik kapsamında, kaldırımda biriken kar üstünde çengele takılan dondurma, satırla kesilerek vatandaşlara ikram edildi.
Firma yöneticisi Erdal Kanbur, gazetecilere, 35 yıl önce kar altında dondurma ikram ederken oğluyla çekilen bir fotoğrafını göstererek çok duygulandığını söyledi.
Yaklaşık 35 yıldır kar yağışıyla beraber vatandaşlara dondurma ikramında bulunduklarını hatırlatan Kanbur, Kahramanmaraş'ın dondurmasını dünyanın her yerinde tanıtmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.
Kahramanmaraş'a kar yağdığı anda geleneksel olarak bu etkinliği düzenlediklerini aktaran Kanbur, "Karın altında dondurma sevdasını anlatmak, bütün Türkiye'ye bunu göstermek, yani karda dahi dondurma yenildiğini anlatmak için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.