Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı yapıldı
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Bir Tebessüme Değer Derneğince hayata geçirilen "Yaşayamadığımız Çocukluğu Yaşatmaya Çalışıyoruz" Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, 150 öğrenciye bot, mont ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Yolderesi İlk ve Orta Okulu'nda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler dernek gönüllüleri ve öğretmenleriyle birlikte pamuk şekeri yaptı. Palyaçoların gösteri sunduğu etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi.
Dernek Başkanı Fatih Akpınar, AA muhabirine, şu ana kadar kent genelinde 60 bin öğrenciye eğitim desteği sağladıklarını belirtti.
Kahramanmaraş’ta öğrencilere yönelik yardım faaliyetlerinin bundan sonrada hız kesmeden devam edeceğini aktaran Akpınar, "Okul açıldığı dönemde tüm kırtasiye malzemelerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu çabamız genellikle kırsal mahallemizdeki çocuklara yönelik oluyor. Kış geldiğinde ise mont ve bot yardımı bayram olduğunda da onlara bayramlık giydirmeye çalışıyoruz. Bunu tamamen gönüllü ekibimizle ve gönüllü bağışçılarımızla birlikte yapıyoruz." diye konuştu.
Bugünde minik yürekleri ısıtmak adına kırsal Yolderesi İlk ve Orta Okulu'na geldiklerini anlatan Akpınar, bu kapsamda 150 öğrenciye, bot, mont ve kırtasiye dağıtımı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
Okul Müdürü İsmail Açıkgöz de öğrencilere yönelik yapılan bu tür etkinlikleri desteklediklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.