Kahramanmaraşlı Çocukların “Lego” Deneyimi
GÜNDEMLego Dünyası Kahramanmaraşlı Çocuklarla Renkleniyor
Kahramanmaraşlı çocuklar, “Lego Filmi 2” kahramanlarıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde buluştu. Çocuklar, 28 Nisan’a kadar devam edecek etkinlikte rengarenk Legolarla unutulmaz bir deneyim yaşıyor.
Piazza’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlik, çocuklara en güzel bayram anılarını yaşatırken, onların mutluluklarını izleyen aileleri de cep telefonlarının kameraları ile görüntüleyerek, ölümsüzleştiriyor.
19 Nisan Cuma günü başlayan ve 28 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek etkinlik kapsamında, Piazza’nın küçük konukları, Legoların dünyasında yolculuğa çıkıyor.. Lego Filmi 2’nin kahramanları ile tanışıp, filme özel lego setlerini deneyimleyen çocuklar, Çocuk Bayramı hafyasında doya doya eğleniyor.
Çocukların; Legoların dünyasındaki yolculuğu her gün saat 13.00 ile 19.00 arasında, AVM’nin etkinlik alanında gerçekleşiyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.