© Haber Hanesi 2014 - 2025

KÜÇÜK ŞEFLERİN MUTFAK MACERALARI

KÜÇÜK ŞEFLERİN MUTFAK MACERALARI

Büyükşehir Belediyesi M.Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi, yarıyıl tatilini eğlenceli ve eğitici bir etkinlikle değerlendirmeyi isteyen küçük şefleri mutfakta buluşturdu. Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları, Gaziantep mutfağının küçük yaşta farkına varmaları için düzenlenen ve haftanın iki günü gerçekleştirilen "Yemek Yapmayı Öğreniyorum" Gaziantep Mutfağı Atölye çalışması etkinliğiyle çocuklar mutfakta hem yemek yaptı hemde güzel vakit geçirdiler. 8 ile 13 yaş aralığındaki çocukların Gaziantep yemek ve tatlılarını yapmayı öğrendikleri eğitimde önce köfte yoğurmakla başlayan çocuklar Gaziantep yöresine ait bastık, öcce, omaç, pirinçli börek, cacıklı arap köftesi, börek çorbası, dolangel tatlısını yaparak eğlenceli vakit geçirdiler. Dersleri kadar mutfakta da başarılı olan küçük şefler mutfakta sadece yemek yapmadı aynı zamanda iletişim kurmayı, paylaşmayı, yardımlaşmayı da öğrendiler.   Resim Galerisi: [gallery columns="4" ids="7069,7070,7071,7072,7073"]

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER