© Haber Hanesi 2014 - 2025

KSÜ’de Kamu Denetimi Konulu Konferans Düzenlendi

KSÜ’de Kamu Denetimi Konulu Konferans Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü tarafından, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencilerine yönelik “Kamu Denetimi” konulu konferans düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Mesut Bilginer yaptı. Meslek hayatına atılmış alanında deneyimli isimleri öğrencilerle buluşturarak kariyer planlama noktasında destek sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Bilginer öğrencilere seslenerek, “Hayalleriniz, hedefleriniz olsun fakat önünden ya da arkasından değil hayallerinizle birlikte yürüyün.” tavsiyelerinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından, Sayıştay Denetçisi Kemal Tetik “Kamu Denetimi” konulu konferans sunumunu gerçekleştirdi. Öğrencilik dönemini ve sonrasında geçtiği sınav aşamalarından bahseden Tetik, kariyer sürecini öğrencilerle paylaştı. Kariyer planlamasında hedef koymanın önemine değinen Tetik, “Kendinizi iyi tanıyın, eksi ve artı yönlerinizi iyi bilerek hedeflerinizi belirleyin, hedef koymak çok önemli. Allah emeklerinizin karşılığını veriyor buna inanın.” diye konuştu.

Kamu denetimi ve Sayıştay denetçiliğine ilişkin bilgiler veren Tetik, öğrencilerin konuya ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Konferans sunumunun ardından İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Mesut Bilginer günün anısına Sayıştay Denetçisi Kemal Tetik’e teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER