KIZILSEKİ - DOLU DOLU BEŞ YIL GEÇİRDİK
GÜNDEMÇağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki Millet Konağı açılışında bazı açıklamalarda bulundu.
Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki Millet Konağı açılışında bazı açıklamalarda bulundu.Kızılseki 2014 yılında başladığı görevinden bugüne denk dolu dolu beş yıl geçirdiğini belirtirken Çağlayancerit ilçesinin birçok sorununun artık olmadığını bir çok yeniliği 2014 yılından bu yola vatandaşlara sunduklarını belirtti. Başkan Kızılseki açıklamalarına şöyle devam etti.
“ 2014 yılında göreve geldiğimizde Çağlayancerit’in tüm problemlerini çözeceğiz demiştik. Rabbime hamd olsun bugün büyük oranda bütün sorunlarını Büyükşehir Belediyemizle ortak hareket ederek çözdük.”
O GÖREV SENİN BU GÖREV BENİM DEMEDİK
“ Büyükşehir kanunun çıkmasıyla belirlenen kanunlarda ilçe belediyesinin de Büyükşehir Belediyesinin de görev ve sorumlulukları belirtilmişti ama biz hiç bir zaman ilçemizin bir problemini şu belediyenin bu belediyenin problemi olarak görmedik omuz omuza verip el birliğiyle çözdük. “
Çağlayancerit Başkanı Üzeyir Kızılseki kendi dönemlerinde ilçeyi ilk sıcak asfalt ile tanıştırdıklarını belirtirken Başkan Kızılseki sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı ;
“ Engizek , Küçücerit ve Aksuyu Heleteye bağlayan yolumuzu modern bir şekilde sıcak asfaltlarla kapladık diğer grup yollarımızında temel çalışmaları bitti yeni dönemde inşallah Hanifi Sarıaltun başkanım ve Büyükşehir başkanımızla birlikte onlarda ivedilikle yapacaklar. Memleketimizin alt yapı sorununu çözdük ve yakında arıtma tesisimizin de ihalesi yapılacak bunu da Çağlayancerit’imize kazandırdık. Ve daha bir çok eksiklerimizi bu dönemde tamamladık. Yüzlerce metrekare kilitparke , yol mesire alanlarını siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. “
SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ DE SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YAPTIK
“ Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi belediyecilik sadece fiziki hizmetler olmadığını sosyal anlamda da projeler kazandıracağımızı söylediğimiz bir çok projemizi ilçemize kazandırdık.Bu hizmetlerimizden birisi de şu an açılışını yaptığımız Çağlayancerit Millet Konağı oldu. İçerisinde onlarca olanağı bulunduran bu konak Çağlayancerit’li vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet verecek “ dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.