© Haber Hanesi 2014 - 2025

KIZILAY, ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞI

KIZILAY, ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞI

Kızılay Malatya Şubesi’nden Başkan Çakır’a ziyaret Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın beraberinde bir heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin kan bağış kampanyasından dolayı teşekkür etti. Başkanımızın desteğiyle kan bağışında rekor kırdık Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan kan bağışında, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın desteğiyle rekor kırıldığını belirterek, “Kızılay Kan Merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kan bağışında bulunan 672 vatandaşımızın % 38’inin ilk defa Kızılay’ın kan bağışçısı olduğu ortaya çıktı. Bu bizler için normal bağışlardan çok daha öte bir anlam ifade ediyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarıyla 200 civarında vatandaşımız ilk defa Kızılay’a kan bağışı yaparak, Kızılay’la tanıştı. Bundan sonra da Kızılay’ın kan bağışçısı olarak devam edeceklerine inanıyorum. Kan bağışı kampanyalarına göstermiş olduğu duyarlılıktan ve ev sahipliğinden ötürü Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bütün ekip arkadaşlarına Kızılay adına şükranlarımızı sunmak amacıyla buraya geldik. Belediye Başkanımız bu konularda çok duyarlı. Sivil Toplum Kuruluşlarının fikirlerine önem veren bir Belediye Başkanı” dedi. Kızılay’ın yeri çok farklı Büyükşehir Belediyesi olarak, Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın ilişki içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Sivil Toplum kuruluşları içerisinde Kızılay’ın yeri tabiî ki çok farklı. Kızılay kurulduğu günden itibaren ortaya koymuş olduğu performansla sadece ülkemizde değil, dünyanın her noktasında var olan, ülkemizin gurur kaynağı olan bir kuruluş. Sizlerin burada aktif olması bizleri son derece memnun ediyor. Yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınız ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarıyla ilimizin ülke genelinde önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Düzenlediğiniz kan bağışı kampanyası, birçok kurumumuzun destek verdiği çok güzel bir kampanya oldu. 672 ünite kan bağışının yapılmasıyla güzel bir rekor gerçekleşmiş oldu. Malatyalı hemşerilerimin bu konuda çok duyarlı olduklarına inanıyorum. Kan veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kızılay Kan Merkezi Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir tablo hediye etti.  

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER