© Haber Hanesi 2014 - 2025

‘KİŞİSEL EĞİTİM VE GELİŞİM’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

‘KİŞİSEL EĞİTİM VE GELİŞİM’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, personel verimliliğini artırmak amacıyla periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmaları, yoğun bir şekilde devam ediyor.   Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve personellerine yönelik hizmet içi eğitim semineri, 4 Mayıs Perşembe günü Ramada Altın Kayısı otelde yapıldı.   Kişişel Eğitim ve Gelişim konulu hizmet içi eğitim programının yöneticilere verilen ilk bölümüne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri katıldı.   İki gün devam eden hizmet içi eğitim çalışmalarının birinci günü öğleden önce Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine,  öğleden sonra da Belediye personellerine yönelik bilgiler aktarıldı. Hizmet içi eğitim çalışmalarının ikinci günü ise MOTAŞ çalışanlarına yönelik seminer verildi.   Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, ilk gün düzenlenen eğitim seminerinin açılışında bir konuşma yaptı. Mumcu, “Çok ulvi bir amaç etrafında halka hizmet etmeyi esas alan bir kurumun çalışanları olarak sorumluluğumuz çok büyük. Şehrimize ve insanlarımıza faydalı katkılarda bulunmaya çalışmaktayız. Kurum içerisinde ve halkla olan iletişimlerimizde bu tür eğitim programlarının katkı sağlayacağına inanıyorum.   Bu ülkenin her kademesinde katma değeri yüksek ürünler üretmeye hepimizin ihtiyacı var. Bu ülkenin buna ihtiyacı var. Bugün eğer başımız dik bir şekilde konuşabiliyorsak kendi kendine yeter bir ülke olmamızdan kaynaklanıyor. Hepimizin bu ülkeye borcu var. Malatya Büyükşehir Belediyesinin sınırları içerisindeki yerleşim yerlerinin bize ihtiyacı var. Bizlerin de üretmeye, çalışmaya, hizmet etmeye andımız var. İnşallah bu eğitim semineri hayırlı olur” şeklinde konuştu.   Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun konuşmasının ardından Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, sunum eşliğinde ‘Kişisel Eğitim ve Gelişim’ konulu seminer verdi. Seminer sırasında personeller arasındaki iletişimin hizmetlerin gerçekleştirilmesi noktasında etkili olduğuna değinen Aslanhan, özellikle teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar arasındaki iletişim ve etkileşimin giderek azaldığını, bunun da istense de istenmese de zamanla önemli bir takım sorunlara yol açtığını belirterek, daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.   Hizmet İçi Eğitim Semineri kapsamında, yöneticilerin ardından Büyükşehir Belediyesi personellerine, daha sonra da bazı şirket personellerine slayt eşliğinde eğitimler verildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER