KASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE YENİ DÖNEM
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesindeki devir teslimin ardından KASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Özgür Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün belediyecilikte uygulayacağı temel ilkeler olan Uzmanlık, Samimiyet, Hakkaniyet, Tecrübe, Tevazu, Gayret, Sürdürülebilirlik, Liyakat, Hesap Verilebilirlik ve Birlikte Yönetim ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.
KASKİ bünyesinde bulunan personelle bir araya gelen Özdemir, personelden görevleri hakkında bilgi aldı. KASKİ Genel Müdürü Doç Dr. Özgür Özdemir personelle sohbetinde birlikte yönetim vurgusu yaptı. Özdemir konuşmasında:’’ Çalışma arkadaşlarımızdan beklentimiz, mevcut görevinin yanında Kahramanmaraş’a faydalı olma noktasında neler yapabiliriz? Bu noktada bizler personelimizin her zaman yanında olarak bu çalışmalarına destek vereceğimizin bilinmesini isteriz. Bu kurumu hep birlikte yöneteceğiz. Samimiyet ve gayretle işimize sarılacağız’’ diye konuştu.
Özdemir konuşmasının devamında KASKİ çatısı altında uyum ve iş birliği içerisinde birlikte hizmet verileceğini söyledi. Genel Müdür Özdemir ‘’ Amacımız Kahramanmaraş'ımıza ve değerli Kahramanmaraşlılara sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da yükseltmek. Önceki tecrübelerimizden de faydalanarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör Bey’in belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hep birlikte inşallah daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.