© Haber Hanesi 2014 - 2025

KARSLIOĞLU’NDAN BAŞKAN AYDIN’A DESTEK ZİYARETİ

Adana Kamu Müteahhitleri Birliği (AKAMDER) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İnşaat Komisyon Üyesi Mustafa Karslıoğlu Göksun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

Ulusal ve Uluslararası yaşanan gelişmelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerinin yanında yer alan AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, 2019 Yerel Seçimleri kapsamında da Cumhur İttifakı için çalışmalarını sürdürüyor. Karslıoğlu, memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Bozhüyük Mahallesinde yaşayan akrabaları ile birlikte Hüseyin Coşkun Aydın'ı seçim ofisinde ziyaret etti.

 

Seçim Ofisinde yaptığı konuşmada Karslıoğlu “Bugüne kadar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bugüne kadar memleketinde siyasete müdahil olmadığını ifade eden Karslıoğlu, şunları kaydetti:

 

“Bizler Bozhüyüklüler olarak her daim Reis Beyin yanında olmaya özen gösterdik. Bazen duyuyoruz ki Bozhüyük’te şöyle böyle, Bozhüyük’te sıkıntı var. Bozhüyük’te hiçbir sıkıntı yok, Bozhüyük sonuna kadar Reisci ve sonuna kadar da Hüseyin Coşkun Aydıncıdır. Bugüne kadar gelip siyasete müdahil olmadım. Fakat bu tarihten itibaren her seçimde memleketimde olup oylarımıza kimseyi sahiplendirmeyeceğim. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Hayrettin Güngör'ün Göksunlu olması ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçimlere büyük önem vermesi bizim de taşın altına elimiz koymamıza sebebiyet verdi. Büyükşehirde Sayın Güngör'ün Göksun'da Sayın Aydın'ın kazanmasıyla ilçemize ve mahallemize bugüne kadar gelen hizmetlerin daha fazla geleceğinden hiç şüphem yok. 1 Nisan sabahı Büyükşehir ve İlçelerinde Cumhur İttifakı adaylarımız desteklerimizle kazanacaktır. Sayın başkana seçim yarışında başarılar diliyor yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum. Biz biliyoruz ki bir hizmet ihtiyacı olduğunda da Hüseyin Coşkun Aydın Başkanım her zaman olduğu gibi ulaşılabilir bir başkan olacak ve hizmetlerine ara vermeden devam edecek.”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı konuşmada, Göksun’u, Göksun’un değerleri ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

 

Görevine devam etmesi durumunda Bozhüyük Mahallesine hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

 

“İnşallah Allah nasip ederse 1 Nisan itibariyle yeni görevimize devam ederken, bu beş yıllık süreçte Bozhüyük Mahallemize yapmış olduğumuz hizmetleri kat be kat arttırmak suretiyle elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çünkü Bozhüyük buna fazlasıyla layık, fazlasıyla bunu hak ediyor. Bizde bunu yapmaya gayret ediyoruz. Geçen dönem Göksun’u Göksulularla birlikte yöneteceğiz dedim. Bu, Göksun’da yaşayan, Türkiye’nin diğer bölgelerinde yaşayan, hatta dünyanın değişik coğrafyalarında yaşayan kalbi Göksun için atan, kaygısı Göksun olan herkesle diyalog içerisinde olup görüşlerini alacağız demektir. Yine bugün Mustafa Karslıoğlu gibi Adana’dan ilçesinin ve mahallesinin sıkıntısını kendi sıkıntısı kabul edip buraya geliyorsa bizim düşüncemiz hayata geçmiş demektir. Önümüzdeki süreçte Göksun’u, ülkemizin yönetimine farklı alanlarda katkı sağlayan Göksun’un değerleriyle yönetmeye devam edeceğiz.”

 

Karslıoğlu, ziyaretin anısına Başkan Aydın’a Türk Bayrağı hediye etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER