© Haber Hanesi 2014 - 2025

KAR KALINLIĞI 2 METREYİ GEÇTİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular bölgesinde kar kalınlığının 2 metreyi geçtiğini ve karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

İl genelinde aşırı yağışlar nedeniyle hizmetlerin aksamaması için gayret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yollarda meydana gelen heyelanları temizlerken, kar yağışı olan bölgelerde de yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen kış çalışmaları kapsamında bir taraftan heyelan olan yollarda yol temizleme, kar yağışı olan bölgelerde ise kar küreme çalışmaları sürüyor. Ayrıca kış lastiği olmadan yola çıkarak mahsur kalan araçların ve vatandaşların da kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış çalışmaları kapsamında halen Çağlayancerit Kale Cemal Obası, Bertiz Başdervişli Elmacık, Yedikuyular, Kümperli, Kaynar-Kumarlı, Şahinkayası, Çamlıca, Çiğşar, Kargaçayırı, Çukurhisar, Kurucaova, Tekir gibi bölgelerde kar yağışına karşılık karla mücadele çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği bölgelerde kar küreme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, kış lastiği olmayan veya zincir takmayan araçların yolda mahsur kalmaları da kar küreme ve yol açma çalışmalarını olumsuz etkiliyor.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER