© Haber Hanesi 2014 - 2025

KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU ÜLKÜ OCAKLARI'DAN BAYRAM HEDİYESİ

Bayramda Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yüzlerce çocuğa kıyafet hediye etti

 Yüzlerce çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak olan Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali TUFAN: "Ülkü Ocakları olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Hadisi şerif'te buyurduğu gibi “Sizden biriniz kendisi için arzu edip istediği şeyi din kardeşi için istemedikçe gerçek anlamda iman etmiş olmaz ” buyurduğu üzere mübarek Kurban Bayramı yaklaşırken ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere bayramlık kıyafet yardımında bulunuyoruz" ifadelerini dile getirdi.

 

Yardımlaşma ve Dayanışma Asli Görevimizdir.

 

Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı TUFAN: "Ülkü Ocakları olarak yardımlaşma ve dayanışmayı asli görevimiz bilip elimizden geleni yapmaya çalışıyor, onların dertleriyle dertlenerek çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Sadece bugün değil her zaman her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

TUFAN sözlerini: "Bu kampanyada emeği geçen tüm gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TÜRK-İSLAM Alemi'nin Mübarek Kurban Bayramı'nı En İçten Dileklerimle Kutluyor, Hayırlara Vesile Olmasını Yüce Allah'tan Temenni Ediyorum" ifadeleriyle sonlandırdı.

 

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin KAYIŞ: "Kurban Bayramı Allah'ın lütfunun yine Allah'ın hoşnutluğu için ikram edildiği, paylaşmanın tadına varma fırsatının sunulduğu, kardeşliğin gereği olan dayanışmanın sağlandığı müstesna bir günde bu anlamlı proje için başta Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu ilçe başkanımız Ali TUFAN Beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER