© Haber Hanesi 2014 - 2025

İl Müftüsü Türkoğlu'nda Ziyaretlerde Bulundu

İl Müftüsü Türkoğlu'nda Ziyaretlerde Bulundu

Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdüssamet Pat ile birlikte, Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediye Başkanlığı ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapımı devam eden, en kısa zamanda açılışı yapılacak olan Kahramanmaraş'ın ikinci büyük cami olan Fatih Sultan Mehmet Han cami, alt katında bulunan kreş ve ayrıca İslami İlimler Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.
  Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdüssamet Pat, Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç'e ziyaret boyunca eşlik etti.
  Yaptığı incelemelerde inşaat hakkında bilgi alan İl Müftüsü Sürgeç; Sayın Kaymakamımla, Sayın Belediye Başkanımla çok güzel keyif gezilerim oldu. Camiye geldik. Gerçekten cami ve ilerde yapılacak külliyesi ile birlikte çok güzel bir kompleks olacak, bir külliye olacak inşallah. Cami tarihi güzelliği yansıtıyor, fakat caminin altı beni daha çok etkiledi. Caminin alt kısmında bilhassa çocuklarımıza yönelik yapılacak eğitimler inşallah çok daha verimli olacağına inanıyorum. Burada çocuklarımız eğitim yapacak, hemen yan tarafında spor kompleksimiz, gençlik merkezinden sonra kuran kursunda hafızlık inşallah düşünülüyor. Hafızlıktan sonra İmam Hatip ve en sonunda yine Türkoğlu’muza  yapılan İslami İlimler Fakültesinde geleceğin alimlerini daha şimdiden görüyor gibiyim. Bu vesile ile Sayın Kaymakama, sayın Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum.
Bu hayırlı hizmetlerde kuranın ifadesi 'hayırda yarışın’ tam onun ifadesini burada görüyorum. Bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Yar ve yardımcıları olsun, bizde üzerimize düşeni yapacağız inşallah, diyerek konuştu.
Resim Galerisi:
[gallery columns="4" ids="7940,7941,7942,7943"]

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER