© Haber Hanesi 2014 - 2025

İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI GÜVENÇ VE BAŞKAN OKAY DULKADİROĞLU'NUN HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI GÜVENÇ VE BAŞKAN OKAY DULKADİROĞLU'NUN HİZMETLERİNİ İNCELEDİ

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte Dulkadiroğlu'na kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin devam eden projelerini yerinde inceleyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşın ihtiyacına göre yerinde hizmetlerin yapıldığını söyledi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte, Peynirdere ve Yusufhacılı Mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesis projelerini inceleyen TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalattin Güvenç," 'İbadet aşkıyla çalışırsanız sonuçlarını elbette alırsınız. Hedefimiz şehrimizin tüm merkezlerini yaşanabilir hale getirmektir" dedi. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin şehir merkezine yapılan hizmetlerin aynısını kırsal mahallelere de taşıdığını aktaran Güvenç, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Alt yapısı çözüme kavuşturulmuş ve sosyal projelerin yapıldığı kırsal mahallerimizi ziyaret ederek hizmetleri inceledik. Dulkadiroğlu Belediyemiz sadece Peynirdere mahallemizde 47 bin metre kare kilit parke çalışması yaparak alt yapı sorununu ortadan kaldırmıştır. Şimdi  ise vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmetlerini sosyal tesislerle tamamlıyoruz. Bir çok açıdan kullanışlı bir sosyal tesisin bu bölgeye kazandırılması bizleri son derece mutlu etti. İbadet aşkıyla çalışırsanız bu hizmetleri net bir şekilde göre biliyorsunuz. Merkez mahallelerdeki tüm hizmetleri kırsal mahallelerimize de götürme arzusundayız. Bunun için belediyemiz güzel çalışmalar yapmakta. Bu bölgelerimizi yaşanabilir hale getireceğiz. İnsanımız her şeyin en iyisine layıktır." Güvenç'in ardından kısa bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kırsal mahallelere yaptıkları hizmetleri anlattı. Merkez mahallelerde bulunan hizmetlerin aynısını kırsal mahallelere de taşıdıklarını aktaran Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Meclisin de tatile girmesiyle birlikte partimiz yaz programlarına hız verdi. Vekillerimizle birlikte bölgemizi karış karış gezerek hizmetleri yerinde inceliyoruz. Peynirdere ve Yusufhacılı mahallelerimizin alt yapı sorununu büyük ölçüde tamamladık. Şimdi ise bu bölgelerimize sosyal tesisler kazandırmak için mesai harcıyoruz. Bu kapsamda mahallemize güzel bir sosyal tesis yapmayı uygun bulduk. Sosyal tesisimiz 400 metrekareye yakın bir kapalı alana sahip. İçerisinde muhtarlık ofisi, bay bayan ayrı olmak üzere iki salonu, yemekhane, kütüphane ve geniş bir avluya sahip güzel bir sosyal tesisi Peynirdere mahallemize kazandırıyoruz. Peynirdere ve bölgesinde bulunan mahallelerimize hitap edecek bir eser yapıyoruz. Düğün, taziye ve çeşitli aktiviteler için kullanılacak güzel bir projeye imza attık." İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, partililerle birlikte Dulkadiroğlu Belediyesi'nin bölgede yaptığı yatırımları tek tek gezerek vatandaşla hasbıhal etti.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER