Hatay’da tüfekle yaralanan köpeğe temizlik görevlisi sahip çıktı
GÜNDEM
HATAY (AA) Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde tüfekle vurularak yaralanan köpeğe hastanenin temizlik görevlisi sahip çıktı.
Kırıkhan Devlet Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Laçin Şimşek, sabah işe gitmek için evinden çıktığı sırada sokakta yatan köpeği gördü.
Yaralı olan köpeği evine götüren Şimşek, kendi imkanlarıyla hayvana pansuman yaptı.
Yetkililere durumu haber veren Şimşek, AA muhabirine, "Fıstık" ismini verdiği yaralı köpeğin bir an önce sağlığına kavuşmasını istediğini belirtti.
Şimşek, "Yanına yaklaştığımda vücudundan kanlar aktığını fark ettim. Bırakıp işe gidecektim vicdanım el vermedi. Evime götürerek kendi imkanlarımla yarasını temizledim, bu hayvanın tedavi altına alınmasını istiyorum. Şu an kendine geldi, ayağa kaldırmak istedim ancak ayakta duramıyor. Bir an önce gerekli tedavisinin yapılarak iyileşmesini istiyorum." dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Afşin’de doğal gazdan etkilenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bir iş yerinde doğal gazdan etkilendiği belirtilen 8 kişi hastaneye kaldırıldı.
Elbistan’da ruhsatsız silah operasyonunda 3 tutuklama
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen operasyonda 9 ruhsatsız tabanca ve 9 şarjör ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet’in 103’üncü Yılı “Cumhuriyet Fazilettir” Temasıyla Kutlandı
SANKO Üniversitesi’nde, Cumhuriyetin ilanının 103’üncü yıl dönümü, “Cumhuriyet Fazilettir” temasıyla düzenlenen törenle kutlandı.
Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.