© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hatay’da girdikleri denizde kaybolan gençlerden ikincisinin de cansız bedenine ulaşıldı

HATAY (AA) Hatay'ın Dörtyol ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde kaybolan gençlerden ikincisinin de cansız bedeni bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün Numune Evler Mahallesi sahilinden denize giren Memik Bozkurt (17) boğulurken, Kadir Köktaş (17) denizde kayboldu.

Köktaş'ı arama çalışmalarına Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı, polis ve itfaiye ekiplerince dünden bu yana devam edildi.

Komutanlığa bağlı 4 bot ve bir dalış ekibinin yer aldığı, drone ile de havadan destek verilen aramada Köktaş'ın cansız bedenine, kaybolduğu yerin yaklaşık 250 metre uzağında ulaşıldı.

Ekiplerin, botla Dörtyol Balıkçı Barınağına taşıdığı cenaze, otopsi için Dörtyol Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

TÜM HABERLER